Weekmenu: 22/9 tot en met 26/9

Bloemkoolsoep is de soep waarbij er het meest gevraagd wordt of we er room aan toevoegen...
Het antwoord is 'nee', want wij gebruiken simpelweg nooit room in onze pure soepen! 100% beloofd!
De creaminess of smeuïge textuur van onze bloemkoolsoepen wordt namelijk verkregen door veel bloemkool te gebruiken en lang te mixen.
Geniet van onze varianten bij de seizoensgroente bloemkool. Deze week 'blozende bloemkoolsoep met pickles'.
Smakelijk!
Met vele groe(n)tjes
Soeperman Jan
MENU
🍝
Witte pastamaaltijd van de week (€9): Pasta carbonara
🥗
Volkoren pastamaaltijd van de week (€10): Volkoren pasta bolognese
(Alle pastamaaltijden met zelfgemaakte sauzen zijn vanaf dinsdag verkrijgbaar in beide automaten.)
🧇
RAW CAKE Pistache almond van Oats&Roll: €4 per zakje
🥤
SMOOTHIE en JUICE van Pure: €3,50 per flesje
🍵
SOEPEN van de dag (€4,70 /l):
Maandag 22/9
Provençaalse soep + Kervelsoep
__
Dinsdag 23/9
Tomatensoep met balletjes + Pittige Indische koolsoep
__
Woensdag 24/9
Portugese koolsoep + Courgette/broccolisoep
__
Donderdag 25/9
Geroosterde paprikasoep met mascarpone + Knolseldersoep
__
Vrijdag 26/9
Wortel/currysoep met kokosmelk en koriander + Blozende bloemkoolsoep met pickles